Ръсел Бранд винаги е смятал, че съпругата му Кейти Пери е истинска заря, но изглежда певицата е приела думите му буквално. Думите ни се потвърждават от новото й видео.

След натрапчивата идея с кексчетата, сега Кейти снима клипа към песента „Fireworks” с реално пламтяща гръд, пише "Дейли Мейл".

Обаче, това не е първият път, в който поп звезда се показва с „избухнала в пламъци” гръд - Лейди Гага изпревари Кейти на Музикалните награди в Канада, провели се миналата година през юни.

Но Кейти побърза да уточни, че решението и за пламтящите гърди, не е просто с цел да шокира, а много повече - то символизира борбения дух и искрата за живот, горяща във всяко едно човешко същество.



*Разтърсващо: Фойерверки експлодираха от гърдите на Кейти Пери в новото й музикално видео към сингъла „Fireworks”, в който певицата стои на един балкон в Будапеща и шумни фойерверки се изстрелват от гръдта й



*Пламтящата лейди: Лейди Гага изпълни номера „гърдите ми горят” още на Музикалните награди в Канада през юни, 2009 година

В официалния си уебсайт, прясната булка обяснява: „ Мисля, че в живота си хората са изправени пред предизвикателството да постигнат целите, които са си поставили.”

„Надявам се те ще чуят песента ми и ще осъзнаят, че препятствията всъщност не са толкова трудни за преодоляване.”



*Пери посвети видеото си на движението „It gets better” в защита на гей тийнейджърите, защото „всеки има нужната искра да бъде фойерверк”



*Впечатляваща гръд: Още един кадър от новото видео „Firework”, което току-що венчаната Кейти снима в Будапеща, Унгария

26-годишната Кейти събра 250 души от различни европейски страни, вдъхновени от идеята й, които имат нужния потенциал "да станат фойерверки". Певицата предпочете тях пред истинските актьори. Всички те се събраха в Будапеща за снимките, а Кейти се разчуства при гледката на 250 младежа.



*В действие: 250 млади хора от различни европейски страни, бяха избрани от Кейти заради вдъхновяващите истории на живота им и участваха в новия й клип



*Водно шоу: Една от участничките в клипа е заснета как събира кураж да се съблече и да скочи в басейна- това разпали вътрешната й искра

Тя обяснява: „Костваше ми много опити и мъка докато се добера до това място. Изумително е как хората преминават през какво ли не, за да постигнат целите си.”

„Музиката е много могъщо средство и наистина смятам, че може да те преобрази и да те вдъхнови и да те излекува. Всъщност идеята е, че ние сме фойерверки, и всички деца са искриците около мен.”

„Цялата концепция на клипа е движение и емоционално изживяване.”



*Откровено: Певицата каза, че това е любимата й песен от настоящия й албум „ Teenage Dream”, защото има емоционално значение за нея

Клипът представя закръглено момиче, което отказва да се присъедини към всички останали в басейна, но изведнъж искрата в нея се разпалва, тя се съблича и скача в басейна, заедно с плешиво момче, което всъщност е болно от рак и се срамува да признае хомосексуалните си наклонности.

Всичко приключва с изстрелване на фойерверки от гърдите им, което е кулминацията на клипа.

Сингълът напомня за изпълнената с емоционалност песен на Кристина Агилера „Beautiful”.

В края на клипа всички 250 участници танцуват на един от красивите площади във впечатляващия град, като не забравяме и изстрелващите се от гърдите им към небето фойерверки.



*Г-н и Госпожа Бранд: Двойката излетя със самолет от Джайпур за Малдивите, където ще прекара медения си месец. Кейти все още не е свалила украшението от носа си и не е премахнала временната татуировка

Видеото е в унисон с текста на песента, който гласи: „Трябва да разпалиш искрата и да й позволиш да заблести, за да притежаваш нощта, защото, скъпи, ти си фойерверк, ела и им покажи на какво си способен.”

Сингълът, който Кейти изпълни на 17 октомври в шоуто “X Factor”, е третият клипиран сингъл от албума “Teenage Dream”.

Той беше пуснат миналата седмица и вече е напред в класациите по даунлоудване.

Вижте видео:

Кейти Пери - Firework

Снимка: Getty Images/ Guliver