Брадърката Ели Кузмова си сложи силикон в гърдите.

Въпреки задоволителния си бюст тя беше решила, че след две раждания има нужда от корекция на гърдите си, пише bliasak.bg.

За по-голямо самочувствие блондинката си сложи 840 кубика силикон /по 420 във всяка гърда/.

Победителката във фамилното риалити вече е с изцяло нова визия. Преди броени дни тя подстрига косата си първи номер, боядиса се в златисто русо, а сега се тунингова, пише podtepeto.com. 

Операцията бе поверена на д-р Енчев и продължи повече от обичайното - близо около 2 часа, тъй като при нея имало не една, а две интервенции.

"Аууу, извиках и опулих очи, след като видях новите си гърди. Реакцията ми беше същата каквато сме гледали по филмите и "Пълна промяна", споделя Ели Кузмова.

"Винаги съм искала да променя бюста си, макар, че не е малък. След раждането на второто дете видимо имах нужда от повдигането му. Веселин се съгласи, той обикновено е съгласен с всичко, той не командва".

*Ели Кузмова и д-р Ангел Енчев

Ели Кузмова едва изтраяла няколко часа, за да стане от леглото и да се заеме с рутинните си ежедневни задачи. Тя сама седнала зад волана на колата и отишла да си прибере децата от градина. 

"Явно се чувствам добре след като правя всичко това. А и не обичам някой да ме обгрижва, не съм глезла", признава пловдивчанката.

Заедно с Ели на операция по уголемяване на бюста се подложи и сестра й Катерина.

Именно Катерина, която от 10 години живее в Холандия, е избрала пластичния хирург д-р Ангел Енчев.

Снимка: podtepeto.com