Десетки милиони копия с нейната музика се разпродават по света, но учудващо Кайли Миноуг досега не е успяла да постигне същия успех в Америка.

Това може и да се промени след като певицата спечели на своя страна публиката и тв водещият Марио Лопез, след появата си в американското телевизионно шоу "Extra".

42-годишната звезда изглеждаше умопомрачително в мини рокля в стил 60-те докато записваше интервю в шопинг центъра „The Grove” в Бевърли Хилс.

Бившата звезда от “Saved by the Bell” Лопез подготви Кайли за участието й в „Танцувай със Зведите”, като й показа някои от балните си стъпки.

Лопез, който е бивш участник в състезанието, и Кайли впечатлиха събралата се тълпа с ниско навеждане, с което по-късно певицата не спираше да се хвали.

*Блясък: Кайли Миноуг заслепи всички с появата си в телевизионното шоу Extra, заснето в The Grove в Бевърли Хилс

Тя сподели: „Тъкмо говорих с прекрасния Марио Лопез...Благодаря ти за танцовото навеждане!!!”

*Умения: Гост-домакинът и бивш участник в „Танцувай със Звездите” Марио Лопез изпробва движенията си върху Кайли, която с нежен гласец сподели „благодаря за танцовото навеждане!”

В шоуто Кайли сподели: „Европа видя много повече от мен през годините. Но тук, в Щатите, сте ме виждали изключително рядко.”

*Кайли Миноуг с Марио Лопез

„Моята американска публика винаги е била изключително предана и търпелива, чакаща да се завърна.”

„Миналата година, когато тръгнах на турне в Щатите, осъзнах, че си е струвало чакането. Чувството беше удивително, публиката беше повече от велика.”

Звездата, която неведнъж е оглавявала музикалните класации обяви, че ще зарадва американската публиката с ново турне през април и май следващата година.

*В очакване: Кайли тъкмо обяви предстоящото турне през април и май следващата година в Щатите

След интервюто Кайли изненада с провокативно представление в праймтайм шоуто „Танцувай със Звездите”.

*Здравей, Америка: Кайли изпълнява новия си сингъл „Get Outta My Way” в шоуто „Танцувай със Звездите”

След като успя да развълнува публиката с новия си сингъл „Get Outta My Way”, Кайли определено затвърди позициите си на световна поп икона.

В малката си рокля от шифон, Кайли се движеше изкусително на сцената, преди да бъде повдигната на раменете на полу-голите, мускулести танцьори.

Вярна на стила си да очарова с впечатляващо шоу, Кайли и този път не пропусна да провокира публиката си да стане на крака и да й ръкопляска.

Парчето е вторият й сингъл от албума след “All The Lovers”. Песента влезе в челната десетка. Наред с нея са и безспорните хитове “Can’t Get You Out Of My Head”, “Love At First Sight” и “Slow”.

*Впечатляващо шоу: Поп принцесата, настанила се в удобния стол, беше повдигната във въздуха от двама мускулести, полу-голи танцьори

Докато разказваше за новия си албум “Aphrodite”, Кайли сподели, че наистина чувства, че той ще я изпрати на върха.

Тя каза пред Access Hollywood: “Наистина вярвам, че сме избрали правилната посока с този албум. Не съм имала такъв албум от много време, така че смятам, че този албум е различен и наистина се гордея с него. Копнеех за това и най-накрая го получих.”

„Хората го описват като „завръщане на музикалната сцена”. Не знам точно колко време съм отсъствала от тази сцена, но това е самата истина. Това е един доста игрив и танцувален албум, бих го нарекла поп албум.”

*Бива я: Кайли предчувства, че с албумът „Aphrodite” е уцелила правилната посока

„Албумът е микс от чувства и емоции, в него бушуват от нежни и лирични чувства до експлозивни, еуфорични изблици- така че смятам, че постигнатият баланс в албума е наистина изумителен.

Кайли вече е била в Мексико и Египет, за да представи новия си албум.

Тя изнесе грандиозното си представление пред Египетските пирамиди в Гиза, а след това в Неделя вечерта беше заета да разтърсва Мексико.

*Здравейте, момчета: Кайли беше наобиколена от мускулести танцьори

Вижте видео:

Кайли изпълнява новия си сингъл „Get Outta My Way” в шоуто „Танцувай със Звездите”