Една от звездите на хитовия сериал "Стъклен дом" Елена Петрова окончателно се е разделила със своя съпруг Аристотелис Фоталис.

Слуховете витаят в медийното пространство от известно време, но самата брюнетка ги потвърдила неотдавна пред свои приятелки, пише в. "Галерия".

Тя красноречиво показа, че вече има нов мъж в живота й и това не е актьорът Калин Врачански, с когото въртят любов в сапунката.

Петрова се е захласнала по телевизионен оператор от Би Ти Ви на самата снимачна площадка за "Стъклен дом". Момчето се казва Светлин и е на 27 години. твърди с обае, че двамата се познават още от риалити формата "Денсинг старс", където също се засекли.

Интимната връзка между влюбените започнала още преди няколко месеца, но до момента била умело прикривана. Петрова вече се появи на публично място със Светльо по време на промоцията на новия хит на Влади Ампов - Графа "Невидим".

Очаква се съвсем скоро да бъде задвижена процедурата по развода на актрисата с настоящия й съпруг. Вероятно Петрова ще прилапа доста голяма част от парите на гръцкия милионер. Тя вече разполага и с два апартамента на свое име, подарени й от бизнесмена.

Според приближени до Петрова причината за драматичната промяна в живота й била липсата на сексуална задоволеност. Фоталис вече не може да бъде пълноценен в леглото и поради тази причина актрисата тръгнала да търси любовта извън семейното ложе. Стана ясно, че гъркът многократно е правил опити да се справи с този проблем и посещавал лекарски кабинети.

Първоначално му казали, че импотентността му се дължи на силно наднорменото му тегло. Той веднага се подложил на зверска зеленчукова диета и отслабнал с цели 20 килограма. И това обаче не помогнало на Фоталис да си възвърне предишната мъжка мощ.

Колеги на Елена Петрова твърдят, че откакто е с новото си гадже, идвала преобразена за снимките на сериала.