„Дължа живота си на Дерек... ако не беше той щях да съм мъртва”: Просълзената Черил Коул излива душата си пред Life Stories, пише "Дейли мейл".

Тя отказва да каже дали имат връзка или не. Едно нещо обаче е сигурно. Дерек Хоу заема специално място в сърцето на Черил Коул.

Съдията от “X Factor” Черил Коул беше откровена за маларията, развода и говори сърдечно за Хоу в горещо очакваното интервю на Пиръс Моугън.

Тя каза, че ако не беше неговата намеса и молбата му тя да си направи кръвно изследване, тя е щяла да умре от смъртоносния щам на маларията, с която се бе заразила през юни по време на почивката си в Танзания.

Звездата каза, че й били дали само още 24 часа живот докато се е борела с болестта в болницата, през което време е написала завещание в случай, че се стигне до фатален изход.

Говорейки за Хоу, тя каза на Морган: „Той е един невероятен, невероятен човек!”

Тя каза, че първоначално е била ядосана на Хоу затова, че е предложил да й се вземе кръвна пробра защото не харесва игли.

Но припомняйки си случилото се, тя сега твърди, че действията му най-вероятно са спасили живота й.

„Никога не бих могла да му се отплатя за това”, добавя тя.

Тя обаче остави хората да гадят за вида на взаимоотношенията й с професионалиста от Dancing With The Stars.

„Не признавам и не отричам нищо. Хората могат да си мислят, че той ми е гадже, могат и да си мислят, че ми е най-добрият приятел.”

Прочута със своята сдържаност и резервираност да говори за личния си живот, 27-годишната звезда наруши мълчанието си за първи път след развода си с Ашли Коул докато говореше с Морган.

*Черил с Ашли Коул (Снимка: Getty Images/ Guliver)


„Бях просто едно момиче с разбито сърце.” тя призна след като е разбрала за поредицата авантюри.

Въпреки това тя каза, че винаги ще го обича и й е трудно да обясни, защо връзката им пропадна.

Звездата разкри, че все още редовно разговаря с Коул въпреки честите му изневери през брака им, който продължи три години и половина.

Певицата, чийто развод беше завършен миналия месец, се разрида като каза, че все още смята, че той е „истински добър човек”, добавяйки:” Аз се надявам да можем да бъдем приятели, след като преодолеем тази пречка. Част от мен винаги ще обича Ашли.”

„Чувствам се шокирана, поглеждайки назад. Имахме чудесен брак и прекрасна сватба, но не знам как тръгна на зле.” обясни тя.

Госпожа Коул беше заедно с майка си и членовете на „Girls Aloud” Кимбърли Уолш и Никола Робъртс. Всички плакаха по време на интервюто, докато тя говори за битката си с тропичната болест.

Тя призна, че вечерта преди снимките е изпила три водки и е чувствала, че има „най-лошия махмурлук”.

Оказа, че това е било началото на борбата й с болестта. Красавицата започнала да обмисля как да раздели вещите си между приятелите и семейството си.

„Мислех, че ще умра, наистина си мислех, че ще умра”. каза тя на Морган, „Мислех, че ако ще умирам, по-добре да е скоро, защото изпитвах много силна болка.”

Г-жа Коул, която изкара 1,2 милиона лири от последния сезон на The X Factor обсъди също взаимоотношенията си с Саймън Коуел като добави: „Близостта ми с него е като с никого друг. Той е един от най-близките хора в живота ми. Той просто ме разбира.”

Тя все пак спомена, че й липсва да бъде „нормално” момиче.

„Понякога се чувствам като в клопка,” каза тя. „Просто не мога да се върна в Нюкасъл и да облека анцунг и ботуши “Ugg”.

Родената в Нюкасъл певица говори за скорошната неочаквана враждебна реакция срещу нейното решение да пусне Гаму Нхенгу на предаванията на живо на The X Factor, настоявайки, че е взела правилния избор с Кати Вайсел и Шер Лойд.

Тя обаче каза, че съжалява задето Гаму е изправен пред депортация в Зимбабве.

*Черил и Дерек