Докато се цупеше провокативно, Кейт Мос показа завидната фигура и безупречна кожа на тийнейджър, пише "Дейли мейл".

Само ако можеше да изглежда така през цялото време...

Изглежда снимките, за марката бельо Valisere, дължат много от блясъка си на грима и магическите способности на компютърните програми.

Кейт Мос всяка година си почива в Тайланд и в Южна Франция, където се отпуска на плажа в скромен бански, който разкрива, че звездата си е „отгледала” леко непривлекателни колене, малко целулит и тук-там някоя бръчица. 



* Кейт Мос изглежда на половината от възрастта си в новата кампания на Valisere

Но по време на последните си публични прояви тя изглеждаше на всичките си 36 години, въпреки че наскоро обяви, че е оставила прекомерното купонясване зад гърба си.

Родената в Кройдон манекенка, която стана известна като "Кокаиновата Кейт" след като преди 5 години беше хваната да употребява наркотици, каза: „Реших да променя начина си на живот. Имам прекалено много пороци. Употребявам прекалено много алкохол.”

„Крайно време е да вляза в правия път, защото вече не съм малко момиче. Така че, вече планът е следния: ранно лягане и ранно ставане.”

Госпожица Мос е модел на богата гама бельо, от тениски на цветчета, сутиени и боксерки до далеч по-провокативни комплекти.



*Илюзия: Перфектната кожа и фигура на модела вероятно са резултат от грима

*Истина: Снимките на Кейт, правени в Сейнт Тропе миналата година, представят една различна реалност

В кампанията тя дори позира по червено, дантелено бельо и ефирен шал, излъчва сексапил с прическа тип Бриджит Бардо, нацупени устни и наситена очна линия в котешки стил.

Докато обикновените снимки на манекенката показват, че непрестанните купони са оставили отпечатък върху лицето на Кейт, порцелановата й кожа в професионалните снимки разкрива изящество, което дори и най-добрия гримьор би се затруднил да постигне.

Но хедонистичният начин на живот на госпожица Мос не е повлиял на доходите й. Всъщност последните сведения сочат, че доходът й се е удвоил през годините, като след скандалът с наркотиците от 2005 година е скочил от 2 милиона до 4 милиона на година.



*36-годишната манекенка разпуска в дантелено бельо

Агента на Кейт Сара Дукас каза в интервю по радио Four’s Desert Island Discs:

“Прекарах много часове на телефона, опитвайки се да уверя отново най-големите й клиенти, че не може да вярваш на всичко, което четеш и, за нещастие, че всички медии всъщност са добри медии.

52-годишната Дукас сподели, че има „стратегически поглед” над ситуацията: „Аз мислех, че тя ще бъде добре, и знаех, че някои от моите големи клиенти, които бяха и нейни клиенти, ще останат верни на Кейт. Те казаха: „В способни ръце сме и няма да спрем да я подкрепяме”- така и направиха.”



*Супермоделът също така носи смокинг с похотливо, дантелено бельо и чорапогащник с жартиери

В допълнение на доходните отношения с Valisere, Кейт послужи и за украшение на корицата на последния албум на Браян Фери „Оlympia”.

Тази седмица моделът присъства и на партито по случай пускането на албума в продажба, където Фери я засипа с похвали, споделяйки, че Кейт е „фаталната жена от нашата епоха”.

Той каза още: „Обикновено се обръщам към неизвестни имена - приятно е да откриваш нови таланти .”

„Но този път реших, че би било добра идея да помоля Кейт, защото тя е великата фатална жена от нашата епоха.”

Вижте фотогалерия: Кейт Мос за Valisere