Щерката на олигарха Николай Гигов – тв водещата Ели Гигова, често може да бъде забелязана да пазарува плодове и зеленчуци от сергиите на Горнобански път в столицата.

Дамата паркира наблизо огромното си “Порше Панамера”, което шофира сама, и тръгва да се разкарва из пазара, спретната с анцуг, бяла фланелка и джапанки, пише blitz.bg.

Продавачите вече знаят, че тя винаги пита чие производство са плодовете и зеленчуците им, за да прецени дали са екологично чисти или са генномодифицирани, и едва след тогава купува.

Колкото и невероятно да звучи, младата и много богатата звезда на родния ефир не само сама пазарува, но и сама готви на бъдещия си съпруг – собственика на столичната чалготека “Син Сити” Петко Димитров.

Признава обаче, че ангажиментите й в Нова телевизия се отразяват на личния й живот.

*Ели и Петко

„Най-мъчно ми е, че с приятеля ми на практика не можем да се засечем вкъщи. Той се прибира, когато аз излизам. Аз спя, когато той е буден и обратното, даже не успяваме да се скараме“, споделя Ели.

Според запознати тя и Петко ще се оженят през тази година. Приготовленията за ВИП-сватбата вече вървят с пълна сила.

Това ще е втори брак за родния плейбой, който се разведе с Мария Игнатова и разби сърцето на Преслава.

Петко не говори много ласкаво за бившата си съпруга и настояща приятелка на актьора Димитър Рачков.

По думите му Игнатова била много ревнива и постоянно го обвинявала, че не й помага за сина им Виктор. Освен това все му искала пари. За сравнение Петко казва, че с Ели този проблем го няма, защото тя може би е по-богата от него. Признава, че тя е първата, която не му иска луксозна кола.