Водещата на предаването "На кафе" призна, че е лично засегната от финансовата криза.

Гала се жалва, че всеки месец изплаща четирицифрена сума, за да обитава просторния апартамент, който си купи миналата година.

Жилището на водещата е доста луксозно и се намира в скъпарския столичен квартал "Лозенец". Огромният мезонет е лична собственост на Гала и затова тя изплаща апартамента сама.

Приятелят й Стефан изявил желание да й помага финансово, но блондинката отказала с мотива, че иска след време апартаментът да остане за дъщеричката й Мари.

След развода със съпруга й Косьо Будев, Гала бе принудена да живее под наем. Тя остави семейното жилище на мъжа си и се оказа на улицата заедно с дъщеричката си, пише в. "Шок".

С помощ от приятели водещата успяла да събере началната вноска, за да вземе мезонета на изплащане. В условията на финансова криза обаче на Гала й е все по-трудно всеки месец да вади на 1200 лв., за да погасява вноските към банката, признава тя.

Все пак Стефан й помага, като поема по-голямата част от битовите сметки. Младият приятел на водещата има стабилен бизнес и осигурява добре Гала и дъщеричката й.