Алисия завзе луксозната къща в столичния квартал "Бояна", която преди 3 години накара футболиста Валери Божинов да купи.

Фолк изпълнителката е лапнала и още няколко апартамента в баровския столичен квартал, които са купени с парите на голаджията на италианския "Парма".

Къщата и апартаментите са компенсацията на Алисия от Валери Божинов за раздялата им. Богатият футболист вече е съобщил на майката на детето си, че няма претенции върху имотите в България.

Преди месец Валери заряза Алисия заради по-младата и хубава Николета Лозанова. Макар и да няма брак с Алисия, раздялата с чалга изпълнителката ще излезе на футбoлиста над 3 милиона лева, изчисляват брокери.

Само за къщата в квартал "Бояна", купена през пролетта на 2007-ма г., Валери брои 8000 000 евро. Двуетажната постройка бе продадена от Маца Цонева, съпруга на бившия програмен дисектор на БНТ Димитър Цонев, която работи като брокер.

Според близки до Божинов националът е взел твърдото решение да не се събира повече с Алисия. Нападателят се е примирил с факта, че синът му - Валери-джуниър, ще остане за отглеждане при майка си.

Божинов е готов да плаща месечна издръжка от 10 000 евро за наследника си, освен това няма претенции и върху имотите, които е накупил в София под давление на Алисия, пише в. "Шок".

"Аз пари и имоти си имам достатъчно. За мен е важно жената, с която съм прекарал част от живота си и която ми е родила дете, да е финансово подсигурена", твърди Валери Божинов пред приятели.