Нов развод и нова любов в телевизионните среди. Макар и бивш участник в предаването на Гала „Имаш поща“,. Пощальонът Пейо все още има фенки, които не са спрели да въздишат по красивите му очи. Но, сърцето му вече е заето. Пейо безразсъдно се е влюбил в най-добрата ни шахматистка.

Примата на шахматните фигури и синеокият възпитаник на военномузикалното училище са любовници от няколко месеца. Влюбените вече дори не се стараят да прикриват чувствата си. На игривите им погледи и интимни докосвания свидетели редовно стават посетителите на столичния пиано бар „Камино“, където Пейо надува тромпета, видяха от kliuki.bg

Връзката им явно не е шега работа, тъй като пощальонът на Гала е пред развод със съпругата си Мария, която свири на виолончело. В началото на тази година двамата празнуваха десет години брачен живот, научаваме от „Уикенд“.

Семейството има две деца – дъщеря Виктория на 10 и син Критиян на 9.

За личния живот на Антоанета Стефанова не се знае много. Преди години се заговори, че е залюбила свой колега шахматист от Мароко. После се чу, че била интимна с треньора си Владимир Георгиев. Нито една от двете връзки обаче не се потвърди с факти.