Снощи Иван & Андрей върнаха в ефира на Нова телевизия непримиримия журналист Милен Цветков, който веднага сподели, че ако сега водеше предаване, би го започнал с новината за домашния арест на Алексей Петров.

Във връзка с това дали му липсва телевизията в момента Иван & Андрей пуснаха на госта си клипче с един атрактивен зрител на „Часът на Милен Цветков". Той с усмивка каза, че не се е обиждал от никакви изявления от страна на зрителите, пише Lifestyle.bg

Като дългогодишен журналист той се води от философията, че на него му се дава възможност да изразява мнението си по конкретни въпроси и трябва да се плати някакъв данък за това. Цветков попита на кои от всички тези хора, които се обаждат в ефир, за да ругаят, им се дава такава възможност, каквато има той.

Разговорът бързо премина на лична тематика. На въпрос с какво се занимава в момента, бившият журналист на Нова ТВ отговори шеговито: „Както е модерно да се казва, работя по един проект!".

Милен Цветков сподели още, че няма да се жени, няма сериозна приятелка, а слухът за масажистката е стара информация. Прямият водещ добави: „Истинският отговор е, че в тая работа няма завинаги!". Той продължи с реплика към наскоро развелия се Андрей: „Може утре да дойде сръбкинята да почука на вратата, да те погледне с влажен поглед и ти нея и...".

Цветков бе откровен, че няма Нова телевизия, но няма и нова дама в сърцето му. На въпрос дали иска да има второ дете, журналистът бе лаконичен: „Дайте да не се бъркаме в божийте работи!". Той обясни, че дете се появява и човек заживява с някого, заради конкретния човек, а не заради това просто да живееш с някого или да имаш дете.

За това дали е оптимист Милен Цветков заяви: „За себе си не знам, но за България след много години!". Според него, когато един предмет се движи в грешна посока, му трябва същото време, за да се върне и да поеме по правилния път. Тоест на България й трябват около четиридесет години, за да бъдем оптимисти за страната си.