От известно време звездното семейство Брад Пит и Анджелина Джоли са се установили в унгарската столица Будапеща, където актрисата от "Tomb Raider" се е заела да реализира своя режисьорски и сценаристки дебют.

Въпреки че е вече от близо седмица в града, на Брад Пит все още му е трудно да се ориентира, пише lifestyle.bg.

Преди дни той излязъл със своя BMW мотор, за да изпусне напрежението от завършването на снимките на последния му филм "Moneyball".

Проблемът обаче дошъл, когато трябвало да се прибира - холивудската звезда объркала огромното имение, в което вече живее.

За щастие, винаги дебнещия го антураж от папараци и клюкари успели да го насочат към следващата врата.

Явно осъзнал нелепата ситуация Брад Пит нямало какво да направи освен да приеме с чувство за хумор цялата ситуация и да благодари на фотографите.

Видеото от случката вижте по-долу.

Колкото до проекта на Анджелина - за момента си няма име, но ще бъде любовна история, ситуирана по време на Босненската война, като снимките са започнали в унгарско сиропиталище преди седмица.

*Имението на Брад и Анджелина в Будапеща

Двамата ще останат в Европа няколко месеца, като дори са записали децата си на училище - Мадокс и Пакс ще посещават елитно френско-американско учебно заведение, а Шейло и Захара ще бъдат в детската градина на същото училище.

Вижте видео: