Глория засне клип към новия си сингъл "Почти непознати". Песента е по музика на Митко Петров, а текстът е в съавторство на Глория с Мариета Ангелова.

Пред камерата на Signal.bg певицата каза: "Видеоклипът вече е заснет. Неотдавна се появи и мейкингът по "Нова телевизия". Видеоклипът беше заснет в Sin City, горе на втория етаж в Big Apple. Не знам, мисля че ще се получи нещо хубаво. Новата ми песен вече е на път да се появи, окомплектована с видеото. А пък за албума ще почакаме. Искам да е нещо хубаво и различно".

Глория е удовлетворена от това, че нейни изпълнения достигнаха до финалния кръг в две от класациите на радио "Сигнал плюс". Във "Фолклорна палитра" певицата ще се бори за приза "Фолклорна песен на 2010 година" с "Къде и да одиш", а в "Попфолк хит" спечели симпатиите на публиката с "Вярвам в любовта".

"Нещата се съчетават тогава, когато народа обича даден изпълнител. Смело мога да твърдя, че може би нашата съвместна любов, това което си даваме едни на други и аз на публиката, и тя на мен, това личи отвсякъде. А пък и самата аз много харесвам, фолклорните песни. Никога не пропускам в моя репертоар да има и такива песни. Мисля, че за един изпълнител е много важен репертоарът, за да оцелее във времето" - обясни Глория.

Запитана в кой от двата жанра смята, че ще е по-силна в класациите, певицата отговори така:

"Навсякъде се чувствам силна. По принцип съм много позитивен човек и много важно, че някоя песен не е на върха на класациите или пък аз не съм в топ 10 или не знам си какво, топ 20. Нещата са толкова циклични. Вече даваме път на младите. Крайно време е".

Глория даде отговор какво я мотивира и как успява да печели вниманието на публиката повече от 15 години.

"Точно, защото Глория е марка в поп фолка, така или иначе, аз продължавам да държа едно ниво с хубави песни. Обичам и да провокирам сама себе си с нови неща. Да търся нови автори и композитори, да правя нови проучвания. Това е моята професия. Аз си я обичам, затова и продължавам напред" - откровена е певицата.

Източник: Signal.bg