Може пържолите да не са любимата дреха на Камелия за разлика от Лейди Гага, но певицата определено има нюх към екстравагантната визия.

Това тя доказа още преди време, като се появи като Голямото зелено пиле на рожден ден на тв Планета. Модното й превъплъщение бе прието доста нееднозначно, но допреди няколко дни. На 5 октомври един от най-големите дизайнери Карл Лагерфелд представи колекцията си за "Шанел" пролет/лято 2011. И познайте какво? Една от красивите манекенки разходи розово копие на роклята на Камелия. Почти година след българския дебют на ресничестата одежда. Тук не е нито мястото, нито времето да търсим причините как се е получило дублирането. Важното е едно - Камелия доказа, че има нюх.

Но това не е валидно само за облеклото й, а и за дома й. В хола на звездата от "Пайнер" се помещават не само тя и гаджето й Цветин, а и няколко пасажа риби. Водните обитатели плуват волно и свободно в огромен 850-литров аквариум. За целта се наложило да бъдат подсилени стените с допълнително желязо, за да бъде поместена къщата за риби, висока повече от самата Камелия.

Още по-нестандартно хрумване е до аквариума певицата да сложи камина, но архитектът си е свършил чудесно работата. В началото Камелия избирала само големи риби, но те не били много подходящи, защото много ровели и разваляли фасона на красивата водна стена. Затова сега има едно стадо дискоси и няколко пасажа разнородни дребни рибки. Охлювите също са завидна бройка особено тези дни, когато е размножителният им период и десетки бебета щъкат по стъклото на аквариума. Всъщност Камелия е проектирала огромния аквариум с една цел - да разпуска взряна в него.

Но шило в торба не стои, дори и по цял ден да гледа успокояващата вода. Камелия винаги е имала собствено мнение и като певица, и като визия, и като поведение. Затова кариерата на певица отдавна й е отесняла и днес много удобно седи в стола на водеща на "Споделено с Камелия" по ТВ7. Нещо като Катарина от "Укротяване на опърничавата". Тази роля й се удава доста добре, но какво мисли самата тя за новото си амплоа?