Водещата на БТВ, Ани Салич, която е една от десетките собственици на луксозни имоти в с. Рударци, със сигурност е най-ненавижданата от съседите си.

За обикновените хора от селцето, лицето на БТВ новините е надута и превзета особа, пише skandalno.net. Но най-лошото е, че благодарение на близкото си приятелство с кмета на Рударци, си позволява своеволия за сметка на удобството на съседите си.

Неприятностите за жителите на пернишкото село започват, когато Ани Салич решава да вдигне огромна ограда около вилата си. Строежът обаче поглъща обръщалото в тази част на селото. Сега човек трябва да заобикаля от другаде , тъй като новинарката е преградила ключовото място.

Съседите на водещата от БТВ разказват, че докато вървели строителните работи, Ани била самата любезност. Вечно усмихната, обичала да си общува с хората.

Щом приключила строежа обаче, известната дама престанала да поздравява местните. Вирнала си носа и започнала да се държи като примадона. Тогава селяните разбрали, че водещата на „Великолепната шесторка” фамилиарничила с тях, за да не й създават проблеми по време на преустройството.

Семейството на Ани Салич прекарва цяло лято в китното планинско селце. По време на отпуската си, водещата кани и майка си на вилата. Съседи разказват, че любимката на БТВ оставя децата си на баба им, а тя зачезва за цял ден на риболов. За разлика от жена си, Бранко Салич правел много добро впечатление на съседите си.

В съседство на Ани Салич, лятна къща притежава и ген. Любен Гоцев, който също през летния сезон предпочита планинската прохлада.