Мариана Попова изпрати официално опровержение до шоуто на Иван и Андрей, в което твърди, че не й е оказван какъвто и да е натиск от служители на ДАНС да отрича евентуална любовна връзка с президента Георги Първанов.

Твърдението беше повторено за пореден път от журналиста Иво Инджев при гостуването му в предаването в сряда.

Майката на 9-месечната Мария-Магдалена не се притесни ни най-малко от вероятната иронична реакция на водещите Иван и Андрей, но пред човек на Bulgaria News предположи, че вероятно ще се занимават с нея тази вечер.

В интерес на истината тя позна, но вероятно респектирани от по-твърдия тон на декларацията й, Иван и Андрей този път не изпаднаха в обичайния за тях остракизъм и се задоволиха да прочетат от аутокюто текста, а след това да посъветват тримата – Първанов, Инджев и Мариана да се разберат помежду си.

Иначе, Мариана Попова с видимо удоволствие придружи съпруга си Ханес Перфлер в столичен клуб, където 36-годишният сомелиер представи 4 класни вина пред рицарите от софийския легат на Европейския Орден на Виното, ръководени от прочутия винопроизводител и проконсул на ордена за България Иван Тодоров.