"Лотар Матеус е сляп от любов по Лиляна", твърди бившата му съпруга Марияна. Сръбкинята даде скандално интеврю за сп. "Бунте", в което твърди, че засуканата украинка използва новия селекционер на България.

"Лотар прости изневярата на половинката си поради простата причина, че е лудо влюбен в нея. Двамата ще бъдат заедно, докато тя има нужда от него. Използва го най-брутално", категорична е Маряна, която беше цитирана от австрийския сайт "news.at". Преди две години Лотар заряза сръбската дизайнерка, за да се сгоди за украинката.

Щом Лилияна беше спипана от папараци да мърсува с италиански бизнесмен на яхта, Лотар потърси утеха обратно при Марияна. Третата съпруга на германската легенда до ден днешен е в приятелски отношения със специалиста и не му се сърди за раздялата. Напротив - съжалява го. Лотар не е заслужил да бъде използван от кръвопиец като Лиляна, категорична е русата красавица.

"Билд" напомня, че между двойката са прехвърчали искри заради широките пръсти на украинския модел. Лотар редовно плащал сметки по над 1000 евро за мобилния телефон на любимата си. Чашата преляла, когато рекордьорът по мачове за Бундестима платил силикона на Лиляна, но тя не харесала новите си гърди и поискала нова операция, за която отново рогоносецът се бръкнал дълбоко в джоба.