Гергана представи песента "Facebook" на промоцията на Цветелина Янева.

Малко преди да изпее пред публика новото си парче изпълнителката сподели пред Signal.bg:

"Трябваше да снимам клип в понеделник, обаче заради времето отпаднаха снимките. Песента "Facebook" сега ще излезе. Преди малко пък ми дадоха новата песен, Биолчев ми я направи. Говоря с една нова текстописка, надявам се да се получи хубав текст. Обаче аз винаги казвам нещата предварително и те никога не се получават, за това по-добре да замълча".

Върху няколко различни текста за песента е умувала певицата, докато накрая решила, че темата за социалната мрежа е най-актуална и ще предизвика интереса на феновете, които сърфират в Мрежата.

"Песента "Facebook" е на Пламен - Змея. За първи път работя с него. Текстът е на Мариета Ангелова. В Signal искам да ú се извиня за това, че направо я бях побъркала. Имах четири различни текста и накрая се спрях на facebook. Бяхме седнали в едно заведение с една моя приятелка и темата беше за facebook-а, защото явно хората са се побъркали с това. Аз вече влизам във facebook много рядко. В телевизионен ефир първо ще се завърти live от промоцията" - разказва Гергана.

Вижте видео:

Източник: signal.bg