Калин Врачански вече конкурира Брад Пит. Секссимволът от театър "София" ще озвучава супергероя с огромно самочувствие Метро Мен - главно действащо лице в новата 3D анимация на на DreamWorks "Мегаум".

В оригинал героят говори с гласа на Брад Пит и застава на пътя на изобретателния злодей Мегаум (озвучен от Петър Калчев), който от 20 години иска да завладее Метросити. Всичко се променя, когато един ден Мегаум случайно убива Метро Мен и остава без противник, с когото да се бори. Тогава осъзнава, че единственият начин да оправдае своето съществуване е да си създаде нов враг, което пък е достатъчно добра интрига за DreamWorks, за да създадат поредния си суперхит в анимациите.

Другият хит, който Врачански озвучава, е "Рапунцел и разбойникът", анимиран от Дисни. Във филмчето актьорът ще озвучава най-търсения и най-чаровен бандит в кралството - Флин Райдър, който ще спасява дългокосата руса принцеса Рапунцел от тайнствена кула. Принцесата ще говори с гласа на джаз певицата Надя Панайотова. Невероятната двойка се заплита в комични и авантюристични преживявания, в които са въвлечени расов жребец, особено грижовен хамелеон и хайка недоволни бандити.

"Историята е толкова зарибяваща, образът те повлича и е адски забавен", каза Врачански. "Трябва да го гледат малки, големи и още по-големи", добави актьорът от "Стъклен дом". Двете анимации ще имат премиера на 3 и 17 декември.