Иван и Андрей показаха, че са готови на всичко в името на рейтинга.

Двамата „опосуми“ не се посвениха да експлоатират нещастието на Даниела Янков, за да привлекат интерес към предаването си „Станция Нова“, пише razkritia.com.

Бившата половинка на очилатия тв водещ изненадващо даде интервю за първия епизод на неделния блок на Нова тв през новия сезон.

Жената на Иван – Вихра, бе командирована до Сърбия, за да проведе разговор с Даниела, чрез който зрителите да научат повече около раздялата им с Андрей. Вихра бе взела със себе си и дъщеричка си. Малката Ава определено бе употребена като “емоционална маша”, категорични са зрителите.

*Даниела и Ава, Вихра

Иван и Андрей постигнаха първоначалния си план. Даниела бе склонена да се изповяда пред бившата си дружка от „Отчаяните съпруги“.

*Иван и Андрей

„Много съм щастлива сега. Не съжалявам, че се омъжих за Андрей. Аз го обичах много, но приказката свърши. Щом е трябвало да се случи, случило се е. Научих много неща и имам много хубави спомени. Обичах го от първия до последния ден на нашата връзка, а после той със своите постъпки и прояви изтръгна любовта от сърцето ми от самия й корен.“ – разказа сръбкинята.

Тя разкрила и доста по-пикантни неща от отношенията си с Андрей, но впоследствие интервюто било орязано във вид, който бил удобен за него.

Даниела в момента живее с майка си и сестра си в Белград. От няколко седмици бившата г-жа Арнаудова води високорейтингово лайфстайл шоу в местна телевизия.

На нейно място в „Станция Нова“ пък се появи съпругата на Крум Савов - Мая. Запознати коментират, че тя е попаднала в шоуто, благодарение на контактите на съпруга си. Отдавнашна нейна мечта било да пробие в телевизията.

*Мая и Крум