Майката на футболиста Митко Бербатов - Маргарита, страда, че не вижда внучката си често, призна самата тя пред Гала в токшоуто "На кафе".

Гордата баба сподели, че е сложила снимка на малката Деа на десктопа на компютъра си и я гледа всяка вечер, преди за заспи. "Надявам се следващото лято да ми я дадат да я гледам за малко", заяви Маргарита. Деа, която на 15 октомври ще стане на една годинка, в момента живее заедно с майка си Елена в Англия.

Маргарита Бербатова разкри още, че хобито й е да събира всички статии за Митко, които се появяват в българските и английските вестници. Архивът вече е набъбнал до застрашителни размери и заема цял гардероб. Тя прочете благодарствени писма от фенове и показа снимки на известния си син като бебе и дете, от които стана ясно, че още на 3 годинки Бербатов се е увличал по ритането, само че на... баскетболна топка.

"Той беше единственият в квартала, който нямаше колело, но благодарение на таланта и хъса си постигна много и сега може да си позволи всичко. Аз знаех на какво е способен и бях сигурна, че ще дойде момент, в който всички ще оценят уменията му", не скри гордостта си Маргарита Бербатова.