Десислава направи признание в ефир какво би искала да промени: "Само едно единствено нещо - да бъда по-огранизирана".

Гласовитата певица бе първият гост на Камен Воденичаров, който смени Димитър Цонев "В неделя с..." Промяната в предаването пък бе не само водещия, но и мястото откъдето се излъчва то. На принципа проба-грешка БНТ пренесе студиото от НДК в столичен чалга клуб, с типичната атмосфера, която няма как да се промени от два транспаранта.

Иначе зрителите разбраха, че от любов Десислава би простила изневяра. "Човешко е да се греши, разбира се не е желателно" - каза тя и бе категорична, че от любов няма как да се откаже от професията си. Десислава се слави като певица с различни превъплъщения и това при нея е съвсем естествено, защото има дарбата да представи на ниво отделните музикални жанрове.

"Доста бързо ми омръзват еднаквите неща, може би защото Господ ми е дал таланта за изпълнявам различните стилове" - обясни певицата и запя народната песен "Заблеяло ми агънце". "Българският фолклор е необятен и много вълнуващ" - каза Десислава, като отправи апел децата в училище да имат възможност да изучават повече български фолклор, защото не е редно в чужбина да знаят повече за нашата музика, отколкото у нас.

"Предпочитам да пея с някой, който пее по-зле от мен, за да изпъкна аз" - пошегува се изпълнителката, в отговор на въпроса с кого би желала да направи дует. За кой ли път певицата бе подканена да имитира някой от колегите си, което видимо я притесни и тя тактично подмина, хващайки се предложението на Камен, че може да имитира него.

Чухме Десислава с ария от мюзикъла "Котките". "Някои от музикантите даже ме насърчаваха да спра да пея поп фолк и да се захвана само с това" - призна певицата, а за финал на гостуването си представи своето откритие Nadia.