Бившата водеща на "Здравей, България" си хвърли оставката на шефовете на Нова телевизия. Те й предложиха работа като редактор зад кадър, което никак не устройвало имащата се за звезда журналистка.

Лора обаче не се отказа без бой от поста си в частната медия, пише в. "Уикенд". Блондинката вдигна шумен скандал на програмната шефка на Нова тв Олга Лозанова. Крумова я обвинила, че назначава свои хора и изпълнява поръчки срещу заплащане.

Именно така е успяла един по един да изгони всички емблематични лица на телевизията, които са работели и при старото ръководство. Крумова визирала конкретно и бившия си колега Милен Цветков.

Лора я заплашила, че ще си търси правата и най-вече обезщетението, което й се полага. То е в размер на 30 хиляди лева и трябва да й бъде изплатено, в случай че изгуби мястото си на екрана в следващите две години. Точно това се случи през лятото и според договора на Крумова тя трябва да получи крупната сума незабавно от медията.

Ръководството на Нова тв обаче се опитва да се измъкне от тази клауза с обяснението, че Лора сама решила да си тръгне. Излъганата водеща е бясна на доскорошните си шефове и се кани да си търси правата в съда. За момента обаче е решила първо да си събере мислите, заминавайки в чужбина съвсем сама.