Участничките в новото риалити по Би Ти Ви “Нашите момичета: Звезди от кориците”,  ошашавили обръгналия на всичко екип на продуцентите от “Супернова медия”.

“Те се събличат пред всички, без дори да се замислят! Влизаме например в секс-шоп и започват да свалят дрехите още от вратата, пробват почти несъществуващи садо-мазо прашки направо в магазина”, разказаха от екипа, пише trud.bg.

Кои са тези разкрепостени дами? Плеймейтката Златка Димитрова, известна като “Черната”. “Мис Дупе” Биляна Йотовска, “Мис Силикон” Йоана Христова, вице “Мисис Вселена” Марияна Маринова, Елеонора Богданова - момичето за ноември 2009 на “Плейбой”...

А новото риалити шоу, което ще се излъчва всяка събота вечер, е пряк наследник на “Футболни съпруги”. Идеята му е да покаже, че лъскавите мацки от кориците на еротичните издания са любими жени и предани майки, имат същите тревоги като отрудената домакиня и понякога плачат. Ако докато четете заглавието, в съзнанието ви се промъква аналогия със “Златните момичета”от 80-те години на миналия век - споко! Тя е умишлено търсена, колкото и парадоксално да звучи. Защото и златни медали, и първа страница на “Плейбой” или “Максим” се постигат с много лишения и тренировки.

Биляна Йотовска, известна повече като “Мис Sloggy” роди неотдавна, но вече е във върхова форма. Не без помощта на съпруга си, световния шампион по културизъм Митко Димитров. Тъй като той не е чак толкова популярно лице, колкото сексапилната си половинка, една от режисьорките на предаването “произвела”конфуз, като го попитала, гледайки мускулите му: “Ти май нещо тренираш, а?”

Дъщеричката на Биляна и Митко е бебе, но вече е на двигателен и хранителен режим, както ще се види в епизода идната събота. Самата Йотовска е завършила дизайн в Художествената академия и е майстор на екстравагантните пърформанси.

Неустрашимата на пръв поглед Златка Димитрова в следващия епизод разказва за... разбитото си сърце. Гаджето й в Гърция, където “Мис Плеймейт” е работила като журналистка, я зарязало по доста неприятен за сексбомба начин. Камерата я следва по петите от месеци - от танците върху масата в нощен клуб до операцията за уголемяване на бюста при д-р Ангел Енчев. Златка вече мисли за семейство и смята да стане майка през следващите 2-3 години. Марияна Маринова има “голям шлем” от първи страници на мъжки списания, но това не й стига. След като предаването й “Шоколад”слезе от екран, тя се захвана с организирането на конкурса “Мис Силикон”. Самата вице

“Мисис Вселена” има няколко пластични операции и не го крие.

В риалитито обаче надникват зад позата й на фатална блондинка. Дъщеричката й е болна. Как се чувства една майка, която снима еротична фотосесия, докато детето й е на легло? Камерата ще проследи как Марияна тича от снимки към болницата за изписването на дъщеря си. А после я оставя при майка си, за да се върне отново на работа. “Ние с Йоана сме екип и не искам да ми каже, че съм пропуснала живота си, защото съм се грижила за нея”, казва Марияна.

Тя предприема и дълги бизнес пътувания до Венецуела с приятеля си Руслан. Дъщеричката не й се сърди, понеже ходят по женски до Дисниленд.

“Мис Силикон” Йоана Христова е бременна, но продължава да работи като еротичен модел. Докато я снимат по бельо, тя разказва пред екипа на риалитито каква чевръста домакиня е и с какво удоволствие прави мусака. Напук на представите за празноглавите моделки Йоана владее пет езика и учи право. Но на нито един от тях не успява да убеди съпруга си, че може да работи по време на бременността. Тъкмо титлата обаче й дава възможност да открие семейното щастие.

Камерата на “Нашите момичета: Звезди от кориците” надниква и зад кулисите на конкурса “Мис Туризъм”, защото една от участничките - Елеонора Богданова, е “професионалистка” в явяването на надпревари за красота. Колкото и бляскаво да звучи всекидневието на Ели, то е просто фасада. Единствената й разтуха е нейната професия. Натуралната хубавица, известна като

“Мис Ноември 2009” на мъжката библия “Плейбой”, живее само с братчето си от години и сама се грижи за него. Светът на шоубизнеса, еротиката и модата тя приема за своето истинско семейство, защото младата благоевградчанка е останала отрано без родители. В следващия епизод Ели ще признае, че не е готова на всичко, за да получи своите 30 секунди слава.