Актрисата и модел Деси Зидарова, собственик на салон за красота "Найл бар" влезе отново в светските среди, съобщиха от ПРофайл.

На отркиването на култовото столично заведение Bedroom първата вечер Деси се появи с новия си приятел и в компанията на своя медиен консултант Мартин Райков.

За да уважат старта на новия парти сезон клубния бос Весе лин Борисов и медийния експерт Наско Лазаров посрещнаха още светската репортерка на Елит по Канал 1 Цвети Дилчева, русото изкушение Ива Атанасова от "Хотнюз"- "Неудобно", бъбривата Елен Станулова от "На кафе"" и представителките на попфолк средите Джина Стоева и Ивена.

От представителите на силния пол тук бяха забелязани Али Алиев - Мистър Менхънт и позабравения от медиите Иван Терзийски Мистър България 2007. Христо Сираков, спряган за виден столичен плейбой също не пропусна откриването.

Екип на ПРофайл успя да излови в претъпкания по шевовете клуб актрисата от сериала на Нова тв " Хотел България" Деси Зидарова видимо щастлива. Новият й приятел се казва Мишо. Информациата около него е оскъдна и доста спестяваща, но наш екип се добра до фактите, че той е фармацефтичен бос и бизнеса му е с лекарства.. Двамата се забавляваха под звуците на модерния саунд и наблюдаваха заедно новия танцов спектакъл на Галя от Сатен "Sex&The girls".

На другия ден след партито Деси и Мишо икогнито бяха забелязани в спа комплекса на Виктория СПА в РИУ Голф и Спа Правец да релаксират край басейна редуващи го с масажи и разкрасителни процедури.

Сатенката поради работни ангажименти в чужбина не присъства лично в Bedroom, но за сметка на това през цялото лято вместо пълен релакс,  тя се отдаде на трескава подготовка, издадоха от ПРофайл.

Снимка: ПРофайл.