Пластичният хирург на богатите и известните Д-р Ангел Енчев, надяна брачния хомот в Деня на независимостта.

Лекарят, който заля цяла България с билбордове със собствения си лик и посланието „Красотата е симетрия” скрито и без светски шум се врече във вярност на Милена Пандова, която от 3 години представяше в хай средите като своя съпруга.

Изненадваща е обаче скромността на церемонията, на фона на показността, която демонстрира един от най-търсените български лекари.

Не повече от 15 празнуващи, преброил любител папарак. Според него сватбеното парти било вчера по обяд в един от най-тузарските български хотели Риу Правец Голф и Ризорт.



5-звездното бижу, разположено на брега на езерото в града на Тато, е собственост на шефа на "Лукойл България" Валентин Златев.

Няма съмнение, че д-р Ангел Енчев е вече с клеймо „женен”. На папарашките снимки ясно се вижда, че хирургът е закичил цвете на ревера на светлия си костюм, обичай стриктно спазван от младоженеца. 



Милена пък буквално сияе в своята изключително стилна бяла рокля и сватбен букет в ръка. За да не го обърка булката с младоженеца братът близнак на Ангел – д-р Невен Енчев се е барнал с тъмен панталон.



Сред тесния семеен кръг се откроява вицепрезидентът на Българската голф асоциация Сет Ъндърууд. Според неволния свидетел на тържеството англичанинът е кумувал на младото семейство, защото е подарил стикове за голф от най-скъпата марка „Кобра”.



Потърсихме днес за повече информация самия д-р Ангел Енчев по мобилния му телефон, пише zvezdno.bg. Вместо мъжки глас прозвуча женски. „Докторът в момента е в операция”, бе краткото обяснение. Много пестелив е станал лекарят – хем, скромно сватбено тържество, хем, без излишни харчове за меден месец, а веднага на работа, буквално часове след брачната церемония, коментират хай клюкари.

Близки до Енчев шушукат, че нищо чудно булката да е бременна, цитира podtepeto.com. Тъй като докторът се канел догодина да вдига шумно тържество, но умишлено избързал със сключването на брака. Така след девет месеца ще има двоен повод за тържество, коментират приятели на хирурга.