Кралицата на попфолка Ивана се тръшна в тежка депресия относно визията си. Смачканото женско самочувствие на примата било единствената причина тя да откаже участието си в най-новия си видеоклип към парчето "Уникална". Това разкри пред пловдивския в. "Марица" човек от екипа на певицата.

Първоначалната идея за снимките на клипа, в който главна роля изигра Бианка Илич, позната ни като Супер Бианка от шоуто на опосумите Иван и Андрей, била Ивана да се появява в кадър - като един вид разказвач на закачливата история в песента, пише БЛИЦ.

След като сменила 50 тоалета и разказала играта на коафьора, изпробвал над 30 вида прически върху главата й, фолк примата гневно тръснала глава: "Не, спираме снимките! Няма да се появя в такъв вид. Искам да съм уникална, а нищо не се получава".

"В един момент всички онемяхме. Над 30 души от екипа изгубихме часове наред да се суетим и да угаждаме на примадоната, а от устата й се чуваше единствено: "Уф, не ме кефи. Не съм хубава. Направи друго!".

Стилистът пробва какво ли не. Започна от разкошна прическа с огромен обем, като на лъвица, премина през няколко вида букли, права коса и стигна до силно опъната назад опашка, но йок - всичко беше безсмислено. Накрая в предистерично състояние Ивана кресна, че няма да се снима", разказва очевидецът.

Неочакваната криза на певицата за пореден път затвърдила мнението, че успешната й кариера не може да компенсира напредъка в годините и лавинообразно покачващите се килограми. Нещо повече - трансформацията на Бианка от Грозната Бети в силиконова красавица, придружена от откровено подигравателния текст "Уникална, по душа блондинка натурална. Уникална като плейбек оригинална, с тоя ум в доза минимална", бил предназначен към най-вървежната в момента попфолк звезда Андреа.

"По време на снимките, самата Бианка не скри, че гони образа на Андреа, а когато видя резултата, прихна да се смее, доволна, че наистина е заприличала на гаджето на Кубрат Пулев", споделя източникът ни. Ивана охотно пригласяла на шегите по адрес на колежката й. Откакто преди близо две седмици клипът се завъртя в ефир, из чалга средите се чудят какъв ще е отговорът на Андреа и дали младото изкушение и застаряващата прима ще размахат открито томахавките.