"Аз съм любовта". Това гласи татусът на гърба на фаталната красавица Лияна.

Тръпката на Благой Георгиев бе шаферка на сватбата на братовчед си Константин и избраницата му Надя и събра очите на всички близо 600 гости с перфектно тяло и отлично напомпан силиконов бюст, пише podtepeto.com.

Освен в гърдите, дупето и безкрайните й бедра, ценителите на женската хубост зяпаха и двата и татуса- стилизираният надпис на гърба "I`m the love" и мистичният пентаграм на рамото й, обвит от червени рози.

Лияна бе на сватбата с дъщеричката си Денис. "Невероятна двойка са. Пожелавам им много любов, каквато те, между впрочем, имат в изобилие. Двамата са много влюбени и са доказателство, че истинската любов съществува, въпреки че мнозина не вярват в нея. На булката пожелавам да роди хубаво дете", каза Лияна, докато гушкаше 8-годишната си щерка.

*Лияна до брата на Коцето- Светослав; Лияна с дъщеря си Денис

Тя не пожела да коментира аферата си с футболиста Благо Георгиев, но нейни колежки издадоха, че двамата още се обичат и е въпрос на време отново да са заедно. Пречката била единствено бившият на Лияна, който сипел заплахи и към двамата.

Близки до певицата обаче са категорични, че Георгиев няма да се върне при майката на детето си Христина, както тя твърди от известно време насам. Тъй като мисли само за Лияна.

В унисон със слуховете на сватбата, Лияна хвана булчинския букет, а всички започнаха да се оглеждат за футболиста. Съдба. Какво да правиш. Благо да се стяга, радваха се нейни дружки. Булката Надя така хвърли букета, че той се цепна на три. Едната, най-голямата част се озова в ръцете на шаферката Лияна. Хубавицата се зарадва изключително много и обеща, че ще работи по въпроса.

*Татуировките на Лияна

Снимки: podtepeto.com

Вижте фотогалерия:

Лияна - Фотосесия 2010