Красавицата Златка Райкова в последно време страни от светския живот и избягва медиините изяви, но се съгласи да даде ексклузивно интервю за HotNews.bg...

- Защо в последно време се изгуби от светските среди?

- Доста време отсъствам от светските среди и явно хората свикнаха с това да ме няма, което ме устройва, защото наистина всичко ми натежа. Смятам, че на този етап от живота си трябва да поема в друга посока. Тези изпълнения, които бяха преди може да останат на заден план. Ще се занимавам с нещо по-сериозно и стойностно. Не е най-важното да те пишат по вестници и списания, а да правиш нещо наистина съществено.

- А с какво предимно се занимаваш в момента?

- В момента се занимавам с две основни неща, но смятам, че е прекалено рано да ги споделя. Върнах се от морето в края на лятото и нещата, които започвам да правя са в начален стадии, но са много интересни и положителни. Не са свързани с телевизии, медии и подобни неща. Смятам, че трябва да използвам името си. Когато нещата станат реалност вие от HotNews.bg ще бъдете поканени и ще разберете за какво точно става въпрос.

- Къде беше на почивка това лято?

- В Слънчев бряг... Изкарах там лятото, но накрая доста ми писна. Нямах търпение да се прибера в София и да започна да правя нещо, защото почивката ми дойде в повече.

- С кой беше там?

- С много хора... И с приятели, и с приятелки. Постоянно прииждаха и тръгваха някакви хора. (смее се)

- Мислиш ли за сватба и дете?

- Не, на този етап не бързам с тези неща. Но ако се случи нещо такова то е ясно,че всички ще разберат.

- С какви спомени се връщаш към "Острова на изкушението"?

- Освен за красиво Мексико, за друго не се сещам. Относно самото предаване - нямам никакви спомени. Имам спомени по-скоро от мястото, на което бях.

- Писаха, че искаш да ставаш актриса...

- Това е мое хоби, а не нещо, към което да се стремя. Искам да започна да изкарвам стабилни доходи, а всички знаем, че снимането по реклами и актьорството не са много платени в рамките на България. Ще направя нещо, което да ме удовлетворява. Искам да изразя себе си и да помагам на хората.

- Какво правиш през свободното си време?

- Напоследък нямам такова, но когато ми остане обичам да си седя вкъщи. Не обичам да кръстосвам заведенията и да ходя по магазините. Доста ми е отегчително. Обичам да съм си у нас, да се ровя в Интернет и да гледам телевизия. Общо взето така ми минава свободното време.

- Какво мислиш за Черната Златка?

- Много хубаво момиче, просто да не е толкова агресивна. Не изпитвам лоши чувства към нея, но нека го кара по-спокойно, защото от личен опит знам, че по този начин няма да постигне нищо. Съвет от мен - да бъде по-спокойна и по-сдържана.

- За какво мечтаеш?

- На този етап имам спокойствието, от което се нуждаех. В момента искам да се реализирам в някаква насока. Мечтая за съвсем нормалните човешки неща... Не си поставям невъзможни цели.

- Пожелай нещо на читателите в HotNews.bg...

- Да бъдат земни и да не вярват безрезервно на това, което се пише, защото е една голяма лъжа, заради която избягах от светския живот.