Бившият съпруг на Мадона - британският режисьор Гай Ричи, изглежда още не е преживял поп кралицата.

Списание "Хелоу" разкри красавицата, която теши създателят на хитовете "Гепи" и "Две димящи дула" в момента. За най-голяма изненада се оказа, че тя е като младо копие на Мадона.

Дамата на сърцето на Ричи се казва Джаки и е 28-годишен модел. Изглежда ролята й на любима на режисьора се съвместява и с тази на бавачка на децата му.

Докато Мадона и приятелят й Хесус Луз бяха на почивка, Гай Ричи пое грижите за доведените си деца Дейвид и Роко, за които има равни попечителски права с певицата.

Хлапетата, свикнали на вниманието на безброй бавачки и гледачки, веднага възприеха новата половинка на настойника си като такава и не се отлепиха от полата й нито за миг. По-малкият от двамата Дейвид дори се провеси на шията на Джаки, която стоически изтърпя ласките му.

"Щом Гай гледа с приятелката си децата, явно нещата помежду им са сериозни. След раздялата си с Мадона страда много време и не можа да се възстанови. Наистина е случайност, че Джаки и Мадж толкова си приличат, макар и да е възможно просто Гай да си пада по един тип жени", констатират близки до именития режисьор.