Камелия си даде само пет дни почивка това лято, сподели самата тя в интервю за радио "Сигнал плюс".

"Откраднах си пет дни, за жалост малко. Не бяха пълна почивка, защото имаше позвъняване по телефона и кофти информация, която чух. Нещо, което се беше случило. Така че не си починах много, но поне успях да понатрупам малко слънце за здраве. Пет дена... здраве да е, ако не, зимата някъде на топло и така" - казва Камелия и споделя, подробности във връзка с новината, която ú развалила удоволствието от кратката ваканция, пише Signal.bg.

Точно по това време в Интернет излязоха еротични снимки от личния телефон на певицата.

"Развали ми почивката! Определено е нещо, което ме изненада и мен самата. Съжалявам, че така се е получило. Бих посъветвала - никога не се снимайте с телефони и не ги продавайте после. Определено ми беше неприятно, бях доста натъжена няколко дни. В крайна сметка животът продължава, случват се грешки".

През септември Камелия има доста участия. Тези дни предстои излизането на видеото към песента "Изпий ме цялата". Певицата не скри, че ще има още интересни музикални новини при нея.

"Много се харесва песента "Манастир", определено навсякъде ми я искат. Позамислям се на нея да снимам някакво видео. Доста силен текст, определено трябва да се помисли малко по-отрано за него".

Камелия направи своята кратка равносметка за летните месеци:

"С нов албум, радвам се на хубави продажби, доволна съм. Както се казва при добре свършена работа, сега може само да помагаме на албума и да го разгръщаме. Оттам насетне - работа, отговорности..."

Следващата клипирана песен най-вероятно ще е "Манастир". Според Камелия, "Изпий ме цялата", "Манастир" и "Erotic" са трите песни от новото ú CD, които определено са се откроили.

"Няма какво да се лъжем, напоследък хората все по-малко слушат, а текст като на "Дъжд от самота" на мен страшно много ми харесва. Много млади момичета харесват "Приятелки", но за съжаление няма да мога да я клипирам. Ще се постарая на някои телевизионни снимки, покрай Нова Година, Коледа т.н. да клипирам повече песни, да ги заснема, за да имат някаква реализация на екран и да зарадвам повече хора. Но дали ще е "Erotic", дали ще е "Манастир" това тепърва ще го решим" - обясни Камелия.