Шоуменът Слави Трифонов най-после е забравил за нещастната си любов към психоложката от Варна - Маги.

Столичен таблоид разобличи авантюрата на Дългия с една от танцьорките в балет "Магаданс". Слави пък най-после си признал пред приятели, че е много щастлив.

"Никога не съм вярвал, че може пак да ми се случи, но отново съм влюбен. Тя е жената за мен", похвалил се вече без притеснение Трифонов.

Слави съвсем се бил променил, заради  половинката си Мартина. Той дори направил изключение от правилото си да ходи с някой от екипа си. Дори преди няколко седмици беше с изгората си на почивка в Монако. Именно там влюбените бяха уловени как разпускат по скъпарски кафенета и хотели.

Изнасянето на снимките в пресата обаче много ядосало Дългия, който вече бил предприел крути мерки за стягане на екипа си. Водещият смятал, че именно някой негов довереник от шоуто го е издал пред медиите къде и кога е релаксирал извън границите на България. Сред заподозрените, разбира се, бил и Борис Солтарийски, който допреди няколко месеца беше гадже с Мартина.

"Тази Мартина ще вземе да се окаже някоя магьосница. Първо завъртя главата нa Борис, а сега се прехвърли и на Слави. Той рядко страда от сантименти, но малката му е влязла под кожата", разкриват запознати.