Певицата Лейди Гага за пореден път скандализира света и си навлече гнева на милиони хора.

Певицата се появи на видеонаградите на МТВ в рокля от месо, предаде Ройтерс, цитира trud.bg.

Припомняме:

Церемонията бе в неделя вечер в “Нокиа тиътър” в Лос Анджелис. Гага бе обявена за кралица на вечерта, след като си тръгна с 8 приза от общо 16. Тя бе номинирана в 13 категории и взе статуетките за най-добро женско видео за Bad Romance, видеоклип на годината, най-добър съвместен проект за “Телефон” с Бионсе, най-добро попвидео, най-добро денсвидео. Клипът на Bad Romance бе награден още за най-добра хореография, редакция и режисура.

Вместо да зарадва феновете си с наградите, Гага успя да ги разгневи. За вечерта тя смени три различни тоалета, най-впечатляващият от които бе направен от истинско месо. Той включва шапка-пържола, рокля от мръвки, портмоне от същата “материя” и дори месни обувки, закрепени за краката й с въжета.


*Снимки: Getty Images/ Guliver

Другите й тоалети бяха гигантски кичозни рокли, едната кожена.

Гага не пропусна да се разходи и с ексцентрични обувки на самоубилия през февруари т. г. Аликзандър Макуин с 30-сантиметрови токчета.

Припомняме още, че активисти, защитаващи правата на животните, взеха на прицел Лейди Гага, тъй като позира гола със сурово месо за корицата за корицата на японското модно списание Hommes Vogue.