"Лошо ли е една жена да бъде консервативна? Личното ми мнение по този въпрос може да не се хареса на всеки. Според мен една жена в днешно време не трябва да бъде консервативна. Дамите трябва да са борбени и да отстояват правата си и да предизвикват силния пол - мъжете", заяви плеймейтката Светлана Василева, която бе забъркана с куп български футболисти, пред BLife.

"Нужно е малко повече да си вън от общоприетите норми. За да пробие една жена, в каквато и да е сфера или насока за работа, понякога е нужно да бъде и малко по-разкрепостена от другите. Тя обаче трябва да вярва до край в себе си, че може да успее и да следва задължително принципите си", смята Светлана.

Според нея в забързаното ежедневие, в комерсиалния ни начин на живот за консервативните жени, колкото и болно да е за някои, няма място.

"В ерата на силикона и козметичната хирургия тези дами биват пренебрегвани за сметка на по-разкрепостените. И всяка жена сама избира от коя страна на барикадата да е. Някои следват стереотипа на така наречените кучки, а други, затваряйки се в себе си, чакат някой да оцени труда им! Аз няма да чакам, докато остарея", категорична бе Светлана.