Георги Мамалев и Стефания Колева са вероятните водещи на "Байландо". Комикът от Народния театър и прясно назначената му колежка в академичната трупа са най-спряганите имена.

До преди няколко дни се смяташе, че Жоро, който винаги казва за себе си, че е скрита лимонка, само ще танцува в благотворителното шоу. Така, както правеше в "Денсинг старс". Сега обаче из "Раковски" се говори друго - че някогашният кадър на "Клуб НЛО", на когото догодина предстоят снимки в "Оркестър с име", става отговорен кадър в поредното шоу на Нова телевизия. За евентуалната му партньорка Стефания това ще е първата голяма изява в подобно зрелище, въпреки че тя е стар тв кадър заради "Клиника на третия етаж" и "Тя и той". Ослепителната блондинка, която вече е омъжена за втори път, при това за проспериращ архитект, е от най-готините дами на родния Бродуей. Скоро ще я гледаме в първата й премиера в Народния - "Ангели в Америка" на Деси Шпатова.

Вчера друга впечатляваща актриса беше във фокуса на светското любопитство. Силвия Лулчева, която пък ще води "Истината за нас", отново по Нова, се остави да бъде омотана в детектора на лъжата. Тя и продуцентът на новото риалити "Истината за нас" Ники Николов бяха първите смелчаци, които се явиха в Института по психология към МВР. "За да гарантираме сериозността на предаването", мотивира се един от шефовете на "Олдскул". Специалисти ги подложиха на полиграфско изследване с лични и професионални въпроси. "Това не ме плаши, защото ще стане ясно дали всяка жена, която кача в колата си, влиза и в леглото ми. Пък и имам правото да отговарям или не, такъв е регламентът", пошегува се Николов. Призна обаче, че се чувства като на изпит и че по природа е доста притеснителен тип. Пилотният епизод с откровенията на двамата ще бъде излъчен на 24 септември. Първата реална двойка пък ще бъде заснета тази събота, ще гледаме какво се случва с нея на 26 септември.

За старта на продукцията в България вече пристигна създателят на формата Хаурд Шулц, който е и баща на "Цената на истината" и "Пълна промяна". Един от най-успешните холивудски продуценти е тук, защото сме първата страна, в която ще се излъчи "Истината за нас". След месец ще тръгне и френският вариант на предаването.

Първо се провежда кастинг, след който подбраните двойки отиват при екипа с по 20 въпроса към партньора си. Всеки участник има право да откаже да отговаря по теми тайна. Епизодите ще се излъчват в продължение на три месеца всяка неделя.

"Питат ме дали са нагласени различни предавания. Вярно е, че в "Хванати в изневяра" наемахме статисти, но така се прави по цял свят", коментира Николов. Силвия пък сподели, че доста се вълнува дали полиграфът ще я изненада с истини за самата нея, които не подозира.
"Избрахме Силвия, защото изглежда, говори и мисли градски. Има градско, а не селско чувство за хумор. Хората свързват гласа й с този на Кари от "Сексът и градът", от това само тя може да получи дивиденти", не се поколеба Ники Николов, докато обсъждаше тениската на "Сексът и градът", с която беше дошла колежката му.