Дженифър Анистън обмисляла да си напомпа бюста със силикон. Звездата, която ще се снима гола в новия си филм Wanderlust, споделила с приятели, че не харесва големината на гърдите си и планира да се обзаведе с по-пищни форми.

„Джен винаги е смятала, че не изглежда достатъчно добре. Много се притеснява да се разголи пред цял свят и затова обмисляше да посети някои от най-добрите пластични хирурзи в Бевърли Хилс, преди да започнат снимките на филма“, споделила нейна дружка пред американско издание.

В лентата Wanderlust Дженифър Анистън играе омъжена жена, която заедно с мъжа си попада в хипи комуна. Героинята й бързо свиква с освободените нрави – преспива с всички мъже от комуната, пуши трева и прави тройка с две жени, едната от които е бременна.

„Приятелите на Джен сериозно се притесняват за посоката, в която поема кариерата й, защото на нея не й е присъщо да приема такива роли“, издал близък на актрисата. „Тя дълго мисли, преди да се съгласи, но след като видя, че последните й няколко филма нямаха особено голям успех, реши да рискува“.