До дни ще излезе новото видео на певицата към песента “Изпий ме цялата”. Петък вечер Камелия успя да “попука по шевовете” столично заведение, видяха от Blife.

Дали заради раздухания скандал с порно снимките на изпълнителката, или защото прави едно от най-яките партита в гилдията, но Камелия успя да събере на едно място огромен брой хора. Собствениците на заведението в центъра на столицата са възхитени от нея и се заричат често да правят късни партита с огън момичето.

Докато пееше пред събралата се тълпа, Камелия заяви, че съвсем скоро всички нейни фенове ще могат да се насладят на новия й видеоклип.

Певицата не пожела да издаде подробности около лентата, но загатна, че ще е нещо щуро, точно в неин стил. Можем да издадем, че в клипа на "Изпий ме цялата" изпълнителката отново ще е с ботуши, приличащи на тези от годишнината на фирма Пайнер. На тях тя ще изглежда пораснала с около 30 см или ще я видим висока повече от 2 метра.

На вечерната си изява тя показа перфектна физическа и емоционална форма. Певицата сподели, че е сменила фитнес треньора си и новият не й дава почивка.

В профила си в социалната мрежа Facebook изпълнителката е обещала на почитателите си, че най-скоро време ще им покаже снимки от очаквания клип. Очаква се до дни екипът да успее да монтира видеото и то да е на екран.