- Теди, ползваш ли някаква специална козметика за лице и какви процедури за разкрасяване и релакс правиш?

- Използвам немска медицинска козметика на базата на алое вера и златни микрочастици. У нас не се продава. Носи ми я приятелка от чужбина.

За специални СПА процедури и масаж нямам време. Ходила съм няколко пъти на масаж, а на СПА въобще не съм стъпвала. Не знам защо хората си мислят, че нашият живот се върти главно в центровете за релакс. Аз работя усилено за няколко телевизии и списания едновременно. Стилист съм на различни предавания по bTV, TV 7, а от есента имам ангажимент и за Нова телевизия.

- Диета или спорт?

- Не пазя диета, но редовно тичам в парка. На ден правя по 4-5 километра. Не ходя на фитнес, защото съм доста едра и бързо трупам мускулна маса, което не изглежда добре. Затова предпочитам аеробни занимания. Ако човек знае как и какви упражнения са подходящи за неговата фигура, може да спортува и вкъщи. Така, без да губи излишно време, за 30 минути на ден ще поддържа фигурата си.

Диети не пазя, но не пия газирано и не ям хляб. Може да изпия една кока-кола, но ми се случва 2 пъти в годината. Гледам да не смесвам месо с картофи и ориз. Стремя се да ям разделно, но и това не е желязно правило.

Не ходя на никакви специални козметични процедури. Обичам и си правя „бабини” рецепти. Мажа си косата със зехтин и си правя маска от хума.

- Какво е отношението ти към пластичните операции?

- Приемам пластичните корекции само ако са в разумни граници. Не ми харесват огромните силиконови бюстове. Жената трябва да изглежда естествено и с правилни пропорции.

Източник: в. "Монитор"