Ивана и Слави Трифонов се заровили томахавката, стана ясно, след като певицата се съгласи да гостува в първия брой от новия сезон на шоуто му.

Поп-фолк фурията преглътнала всички обиди, нанесени й от Дългия и направи приятелски жест, като откри началото на предаването му. Слави и певицата на народа са имали сблъсъци за пръв път преди 4 години на един от благотворителните концерти под патронажа на президента. Дългия се държал надменно с колежката си и нарочно накарал "Ку-ку бенд" да променят тоналността, в която тя пее, за да я изложат като певица.

Шоуменът и изпълнителката обаче се скарали окончателно преди три години, когато Трифонов си позволил да постъпи изключително подло и нагло към Ивана. Тогава тя отново била негов гост и докато се приготвяла в гримьорната, плевенчанинът изпратил дясната си ръка Евгени Димитров с предложение към сценичната й половинка Стояна.

Дългия имал намерение да привлече бозукарката в редиците на "Ку-ку бенд". "Зарежи Ивана, с нея нямаш перспектива. Ще се влачиш по опушени кръчми цял живот. Ние ти предлагаме национален ефир всяка вечер. Ще ти дадем време само за теб, ти ще определяш музиката си!", била неустоимата оферта на Маестрото.

След края на предаването Ивана забелязала омърлушената си приятелка и веднага разпитала какъв е проблемът. Стояна била откровена до край, а след признанието певицата побесняла и спряла да вдига телефона на Слави.

Не му говорела и на светски мероприятия. Сега тя е решила да прости на всичките си врагове, започвайки с Дългия. "Живеем по веднъж и не е редно да храним злоба и завист. Трябва да прощаваме", обяснявала мъдро Ивана.