Бившият модел на "Плейбой" и телевизионна водеща Кендра Уилкинсън не понася пица.

24-годишната съпруга на играча от Националната футболна лига Ханк Баскет не понася дори миризмата на пица, да не говорим за любов към италианската кухня, пише .

Нейното отвращение се дължи на факта, че в младежките си години, когато още не била известна в света на шоубизнеса, Кендра дълго време изкарвала прехраната си в една пицария. Изтощителната келнерска работа отнемала много от силите на Уилкънсън и оттогава тя изпитва неприязън към това ястие.

От друга страна това, че не харесва пица, помага на Кендра по-малко да се безпокои за фигурата си, която и без това предизвиква недоволството й.

"След раждането така и не успях да си върна предишната форма. Увиснала кожа, стрии по корема и излишни килограми - това е резултатът от цезаровото сечение. Реших да не си правя липосукция след първото раждане, защото искам още едно дете, но след втория път задължително ще легна под скалпела на хирурга и ще приведа тялото си в ред, защото без пластична операция никога няма да си върна предишната привлекателност", категорична е тя.

Кендра Уилкинсън и уайд рисийвърът на Филаделфия Ийгълс Ханк Баскет III вдигнаха сватба на 27 юни 2009 година. Церемонията се състоя не къде да е, а в имението на издателя на "Плейбой" Хю Хефнър, който направи известно 163-сантиметровото миньонче.

През декември Кендра дари съпруга си с наследник – Ханк Рандъл Баскет IV, но няколко месеца по-късно се оплака от тежка следродилна депресия.

"Преминах през истински кошмар. След раждането тотално спрях да се грижа за себе си, ходех рошава, не си миех зъбите и не се къпех. По цял ден можех да седя и да гледам в една точка, бях много депресирана. Даже си мислех: "Вече не ми се живее", сподели преди време Кендра.

За щастие, този период вече е зад гърба на знойната красавица и сега тя гледа с оптимизъм към бъдещето. "Моето отношение към живота много се промени. Станах много по-снизходителна, по-добра. Имам отговорности и съм много привързана към сина ни. Когато той е щастлив, съм щастлива и аз", заключи бившата плеймейтка.