Вече е ясна и поредната звезда, която ще се включи в шоуто Bailando – джаз певецът Васил Петров. Определяният като българския Франк Синатра изпълнител ще помогне на един от участниците-мечтатели да сбъдне свое съкровено желание.

„Приятно изненадан съм и обнадежден за това, което предстои. Предизвикателство е да усещаш, че можеш да помогнеш на някой в сбъдването на негова мечта. Надявам се, че форматът ще ме впечатли положително и ще си изкараме добре с всички участници. Ако успеем да създадем една приятна атмосфера в рамките на предаването, несъмнено и зрителите ще се забавляват с нас”, коментира решението си да участва в „Bailando – сцена на мечтите“ Васил Петров, пише 

В шоуто Bailando, което тръгва от 20 септември по Нова телевизия, ще участват общо 24 популярни бг личности. Засега са разкрити само част от имената на родните звезди, които ще танцуват или пеят на сцената. Това са актьорите Георги Мамалев и Мария Статулова, спортистката Таня Богомилова, депутатката Калина Крумова, ексдепутатката Юлиана Дончева, журналистката Маргарита Михнева и социоложката Мира Радева.