Домът на Жени Калканджиева и Стефан Манов – Тачо в Драгалевци се превърнал в истинско бойно поле, тръбят столичните клюкари.

Потвърждават го и местните ченгета. Скандалите между съпрузите били ежедневие... На няколко пъти дори се налагала намесата на полицаи, за да озаптят буйната двойка, пише blitz.bg.

При една от последните разправии шефката на „Визаж” потрошила пръстите на благоверния си с капака на лаптопа от яд, че не й помага в домакинството и че й изневерява онлайн във „Фейсбук”, пише пък столичен седмичник!...

Заради семейните баталии свекърва й и майка й запретнали ръкави да им спасяват брака. В резултат отношенията още повече се усложнили, защото ситуацията станала пределикатна.

Според родата на Жени всички трябва да се впрегнат, за да помогнат на Тачо... да порасне. Да надмогне комплекса си за малоценност и да си влезе в ролята на глава на семейство.

Според родата на Тачо обаче трябва да се юрнат да шлифоват истерико-господарския нрав на Калканджиева.

Тя била свикнала да командва, обаче мъжът й не бил свикнал да се подчинява!? Доста комплицирана ситуация, обременяваща се допълнително от възрастовата разлика между съпрузите и логичните разминавания между разбиранията им и ценностните оценки.

Много е вероятно покрай младите и родите да се хванат гуша за гуша, та ще се наложи Жени и Тачо да спасяват тях от меле.

Занемарен външен вид

Кой е очаквал от бившата шеста по красота в света, че скоропостижно ще заприлича на леко поддържана 35-годишна лелка?! Бившата “Мис България 1996” и все още бизнес дама роди миналата година син на 10 години по-малкия си съпруг Тачо, истинско копие в лице на бившия й любовник Красимир Маринов – Големия Маргин. Раждането обаче не може да е оправдание за майката да се появи доста неглиже на светско събитие за нова марка луксозни часовници в хотел "Кемпински - Заграфски" наскоро.

С увиснали бузи и двойна брадичка, гарнирани с пластове дрехи един над друг, че и турила шалче за разкош, бившата фаворитка на покойния висаджия Георги Илиев всяла смут сред светското общество с появяването си в този нетипичен за нея вид. Някои от присъстващите дори не успели да я познаят, та се е налагало да им се представя лично. Без следа от маникюр, да не говорим за прическа или тоалет, шефката на „Визаж” накарала доста от присъстващите да се сконфузят. Естествено, тя била без половинката си. Напоследък все е сама. Симптоматично.

Калканджиева е от жените, които не смятат, че раждайки дете на някого, го връзват за цял живот. Винаги е твърдяла, че бракът й с младичкия й съпруг е отворен… На думи. Но в действителност господарският й нрав и истеричните й пристъпи не търпят възражения. Всички нейни служители го потвърждават. Явно така е и в личния й живот.

Западащ бизнес

Жени напоследък даде серия наситени интервюта по всички възможни медии, за създаването на нова асоциация под егидата на нейната модна агенция, с цел отдаване под наем на марката „Визаж”, като във всеки град от съответния регион да финансира и организира собствен конкурс за „Мис България”, а тя да обединява крайния резултат и да прибере голямата печалба. Това го правела с цел вече да не я обвиняват, че конкурсите й са предрешени или платени, или че избира момичетата с протекции от самото начало.

Разбира се, че това е начин да хвърли прах в очите на медии и общественост за пореден път и да намери нов начин да финансира закърнялата дейност на модната си агенция, като продава правата за провеждане на отделните регионални конкурси.

Още повече че последният й конкурс претърпя фиаско с избора на крайно спорната Ромина Андонова – 22 г. /за която всички знаеха, че ще спечели, месеци преди крайния резултат да бъде обявен официално!... – б. а./. Според клюката Ромина била бивша любовница на Малкия Маргин „за малко”, преди той да духне от България и по „заслуги” спечелила титлата. Което обаче ощетило Жени -

не й платили за коронясването, понеже момичето е „вътрешно”.

Разходите от конкурса и спонсорите едва покрили разноските по организацията и така печалбите на Калканджиева били минимални.
Това допълнително нагнетило семейната атмосфера.

Скандалът с Тачо - заради... баба

Щастливата двойка, която сключи брак през 2007 г., а миналата година се сдоби с първата си рожба – Георги, остана в историята. Няколко месеца след раждането на сина им Жени и Тачо се върнали към старите си навици – да си викат за щяло и нещяло. Най-успялата ни манекенка редовно излизала извън нерви от мързела на младия си съпруг и пълната му незаинтересованост към грижите за детето. За да го стресне, Калканджиева го гонела от къщата. Той обикалял като куче отвън. Накрая започвал да псува и да троши прозорците, а съседите викали полиция, преди да е станало нещо по-страшно.

10 години по-младият Тачо по цял ден кибичел пред лаптопа си и се ровил във „Фейсбук”. Така попаднал на още по-възрастна от Жени дама, с която поддържал редовни отношения. Теоретично тя можела и да е баба на Стефан. Даже се виждали на живо и това вбесявало красивата съпруга. Фактът, че жена под нейното ниво задържа вниманието на мъжа й, уязвявало жестоко нейната гордост.

На всичкото отгоре за първа приятелка на младия татко се писала голямата уста /коментаторка на риалити предавания/ Руслана Попова. Тачо й споделял всичко, като че ли тя му е най-близка. Тя го била омаяла с това какъв голям житейски опит имала, как не й пукало от нищо, разказвала му за брака си с волейболната легенда Димо Тонев, как той я тормозел, а Стефан се отпускал и той да обяснява как жена му го потиска...

Разправиите с Тачо се отразявали много лошо на Калканджиева, коментират нейни приятели. Постоянно била тъжна, но си траела. Отбягвала да споделя семейните си проблеми. Въпреки всичко шефката на „Визаж“ хранела още надеждата, че Тачо ще порасне и ще се превърне в добър баща и съпруг.

Разпад на чувствата

Още по време на любовния им период Тачо и Жени често ставаха за смях и повод за коментари. Така например в чалга заведение в центъра на София, Стефан се сбил от чиста проба мъжка ревност, защото неин познат я поздравил в заведението. Младежът искал да се представи като буйна и неконтролируема мутра от 90-те. Комплексарщината му допълнително блеснала и в зала "Универсиада" на състоялите се преди две години свободни боеве, организирани от Жени Калканджиева и неин партньор в бизнеса. Пряк свидетел на позорното зрелище станали тя, воглаве с кинозвездата Долф Лундгрен, поканен за специален гост на събитието. Шефката на модна агенция "Визаж" тогава разказа разпалено и напоително за боя пред медиите, като обвини за главен подстрекател на кървавата свада небезизвестния наркобос Къро и защити мъжа си, че уж такъв му бил характерът и не можел безучастно да търпи някакви селяндури да го удрят, без той да им отвърне подобаващо.

Разбира се, самата Жени не остава по назад с многобройните си истерични изстъпления. Преди време нейна бивша ПР-ка се оплака от шефката си, че

редовно й биела шамари на публични места и я оставяла често без заплата,

независимо че момичето е самотна майка с дете. Нормално за Калканджиева - в компанията на Големия Маргин и неговите авери, както и в гангстерските компании от мутри тя отдавна е обръгнала на подобни изстъпления. В тези среди превъзпитанието с бой е норма.

Знайно е, че едва на 16-годишна възраст тя е почнала работа в заведение на Георги Илиев, става негова фаворитка и придобива съответния модел на поведение. Ето защо едва ли дълго ще търпи незрелия си съпруг.

Професор Юлиян Вучков наскоро анализира: Жени Калканджиева е толкова изхабена като медийно присъствие и лични качества, че само подобен битов скандал, като този с мъжа й, може да привлече за малко вниманието на озверялата и претръпнала на простащини аудитория. Но за жалост това с нищо няма да й помогне оттук насетне!... Залезът на една легендарна бивша куртизанка вече е действителност!

Доскоро се гордееше с размера на мъжа си

В началото на тази година в „Шоуто на Иван и Андрей” Жени Калканджиева сподели, че мъжа й Тачо, който е 10 години по-млад от нея, е добър любовник и след 2-3 години биха искали да имат и момиче. Според нея едно момче трябва да стане спортист, а едно бъдещо тяхно момиченце – да попълни модната й агенция „Визаж” с красивото си и нежно присъствие!...

Калканджиева също се похвали и с мъжкото достойнство на половинката си. Направи го по повод на журналистически въпрос дали размерът има значение. Жени Калканджиева презира дребните неща в живота. Държи на големи чанти, големи портфейли, големи коли! При нея дори не вървят малки кученца като болонки или пинчери, да не говорим за модните напоследък чихуа-хуа. Затова отглежда вкъщи средноазиатска овчарка Арчи, стигаща до 80 кг в зряла възраст. Явно и щъркелът е разбрал предпочитанията на красавицата, защото й донесе голямо бебе.
При нея обаче и проблемите са големи.