Дженифър Анистън май сериозно я е ударил хормонът. Миналата седмица актрисата беше забелязана на романтична вечеря с доста по-младия от нея Хари Мортън, който е бивше гадже на Линдзи Лоън.

Интересът й към него явно не е бил толкова голям, тъй като "приятелката" вече заби нов колега. Поредният господин привлякъл вниманието на холивудската звезда е актьорът Джош Хопкинс. Запознала ги близката дружка на Дженифър Анистън - Кортни Кокс, която си партнира с хубавеца в сериала "Агнешко".

Джен и Джош били забелязани да вечерят в тузарски ресторант в Лос Анджелис, като по думите на присъстващите, двамата не сваляли поглед един от друг. "Дженифър Анистън не спираше да го гледа, докато той говореше", разказал гост на ресторанта. "Джош правеше същото, когато тя му обясняваше нещо. Двамата се държаха така, сякаш бяха единствените хора в заведението и света около тях не съществуваше".

Самата актриса също споделила с приятелки, че се чувства прекрасно в компанията на Хопкинс. "Джен е много щастлива, че може да бъде себе си, когато е с Джош. Тя не се притеснява дори да си слага червило пред него, нещо, което не си позволяваше с други мъже, с които излиза на първа среща", разказала приятелка на Дженифър Анистън.

В рамките само на един месец актрисата беше свързвана с четирима мъже. Сред тях бяха бившето й гадже Джон Мейър и преуспяващ банкер. Явно Джен е решила сериозно да потърси мъж, с когото да създаде семейство и най-накрая да стане майка.

Източник: Bliasak.bg