Двойките, решили да тестват доверието си в шоуто на Нова тв "Истината за нас", ще извадят голям късмет. Тези, които решат да си кажат "да", ще го направят пред кмета на София Йорданка Фандъкова.

Брачните церемонии ще се извършват в сградата на Столична община и по-точно в нейния кабинет. "Хубаво е, когато младите хора имат доверие един на друг, това е гаранция за щастието и стабилността на тяхната връзка. Радвам се, че в края на предаването ще мога да свържа в брак двойките, които се познават добре, доказали са своите чувства и се обичат и приемат такива, каквито са. Поздравявам авторите на предаването, че поставят на общественото вниманието темата за смисъла и значението на брака", коментира Фандъкова съгласието да жени партньорите от шоуто.

"Истината за нас" ще проверява доколко си вярват двойките чрез въпросите, които си задават в студиото. Участниците сами ще определят какво да се питат един друг, както и рамките на навлизане в личното им пространство. Шоуто ще стартира през втората половина на септември и ще продължи три месеца. 12 двойки ще участват в първия сезон на "Истината за нас".

Ще има брачен съвет начело с психоложката Ани Владимирова, като към всяко предаване ще се присъединява и по една популярна личност, която по някакъв начин е съпричастна към конкретната история на двойката. Влюбените ще стартират със 100 000 лева играта и всеки път, когато ги хванат в лъжа, ще им вземат пари.