Палавата Линдзи Лоън намери сили да каже на глас това, което всички знаехме отдавна. В интервю за „Венити Феър" актрисата от „Шантав петък" призна, че е безотговорна. Ето какво споделя 24-годишната холивудска проблематичност в разговора си за октомврийския брой на списанието.

За зависимостта й към алкохола: "Ако бях такъв алкохолик, както всички твърдят, щях нон стоп да вися в изтрезвителното и в спешното. Все пак нося гривна, която отчита нивото на спиртни напитки в кръвта ми."

За твърдението й, че не злоупотребява с наркотиците: "Когато бях по-млада, съм опитвала някои забранени вещества. Бях любопитна, освен това и другите го правеха. Но когато видях, че това не води към добро, спрях да го правя. От тогава никога не съм взимала нищо друго освен строго предписани ми от доктор лекарства."

За това че се движи с неподходящи хора за нея: "Има толкова много хора около мен, които знам, че не са ми приятели. Но когато си в този бранш, това е неминуемо. Когато си на върха, хората искат да вземат част от теб за себе си, но забравят да ти върнат дори зрънце положителна енергия."

За баща й Майкъл Лоън: "Мисля, че ако някой се нуждае от медицинска грижа, то това е той. Той има страхотен химически дисбаланс заради всичките неща, които сам си причини. Най-лошото е да видиш баща си да плаче заради това, че влизаш в затвора, а след това да се хвърли на първия журналист, за да търси евтина популярност заради себе си."

За бъдещето на кариерата й: "Искам си кариерата обратно. Знам, че съм дяволски добра актриса и актьорството винаги е било моя страст. Знам, че когато ми хареса дадена роля, давам 100 % от себе си. Искам да се чувствам горда от себе си, правейки страхотни филми. И ако това означава да спра да ходя по нощни клубове, тогава така да бъде. И без това вече не ми е интересно. Всеки път е едно и също."