Витомир Саръиванов е смъкнал рекордно рейтинга на „Здравей, България”, шушукат журналисти по коридорите на Нова телевизия.

Най-силният продуцент в Нова тв Нико Тупарев уреди своя човек да се изявява в сутрешния блок на медията, след като му беше поверил ролята на водещ в „Цената на истината”

.„Витомир Саръиванов е един наперен спортен коментатор и нищо повече, той не става нито за водещ на развлекателно предаване, камо ли пък за сутрешен блок. В последните месеци срина сутрешния блок. Как зрителите да му имат доверие, след като лъже съпругата си", коментира журналист от медията, пожелал анонимност.

Скандалният Саръиванов беше фаворит за водещ на новото риалити шоу „Истината за нас". Продуцентите обаче го отсвириха след бруталния скандал, в който Вито се забърка – преди месеци той беше заснет от папараци да изневерява на съпругата си в полите на Витоша.

По-късно се оказа, че обектът на страстта му е колежка от „Цената на истината”, при това не коя да е, а доведената щерка на експерта в СЕМ доц. Георги Лозанов.