В новия сезон на "Стъклен дом" героят на Ламбо се връща от Лондон в София изключително гневен и започва атака срещу всичко и всички.

Това разказа Елена Петрова в "Тази сутрин" по bTV. Тя разкри, че със Стефан Данаилов снимали от 9 сутринта до вечерта, а понякога се налагало да останат до 01:30 часа след полунощ. Хубавата жена сподели, че с колеги от сериала ще участват в пълнометражен филм.

Тъмнокосата чаровница заяви, че обстойно проучва какво става с героинята й поне в четири епизода напред, за да може да я изиграе точно.

"Моята героиня се сблъсква с призраците от миналото, за които зрителите не знаят. Ще разберем защо тази жена е позволила да отвори сърцето си", каза Елена. Тя е имала само седмица "официална" ваканция, която е прекарала с близнаците си на море. Актрисата обаче заяви, че от 10 години не е стъпвала на Българското Черноморие, което я разочаровало с лошото обслужване и ужасяващата си пренаселеност. "Всичко е сбъркано от самото начало. Няма никакъв шанс нещата да се оправят", съжали Елена.