Преди броени дни в Дневниците на поп-фолк певицата Емилия, беше зададен въпрос: "Да очакваме ли скоро дует с някоя друга твоя колежка или колега? А защо не и женско трио?"

Красавицата отговори със загадка по следния начин: - "Много си близо до истината, ще разбереш в най-скоро време". Така очакванията за женско трио станаха още по-големи. Няколко дни по-късно поп-фолк фурията Галена сподели, че тя и колежката й Емилия ще бъдат част от триото, което се подготвя. Коя е третата изпълнителка обаче може само да гадаем.

По форумите спрягат името на Джена, но в свое интервю тя сподели, че в момента залага на самостоятелните си проекти. Другите две певици, които се тиражират са Андреа и Мария. Андреа обаче е заета с подготовката на самостоятелния си албум, а на Мария й предстои да издаде новия си сингъл, който е дело отново на хитмейкъра Кости. Младите дебютантки Траяна и Цветелина Янева пък подготвяха съвместно дуетно парче и е почти сигурно, че няма да се впуснат в друг общ проект.

Третата звезда все още се пази в тайна. Вие може да продължавате с предположенията. Едно е сигурно, изпълнителката трябва да е толкова хитова и утвърдена, колкото и другите си две колежки.