Георги Мамалев, удостоен преди време с отличието Човека-тяло, отново се хвърля в танцово шоу. Актьорът, който имаше незабравими изпълнения в "Dancing stars 1" по bTV, сега ще палува на сцената на "Bailando" по Нова.

"Радостен съм. Пак ще работя с Нико Тупарев, мисля, че предното шоу се получи много добре. Това ще е различно. Няма танц, който на мен да ми се опре, казвам ви го като професионалист, заяви Мамалев и се разсмя от сърце. Той обясни, че не той учи танците, а те са тези, които се приближават към него.

Още един комик - Дидо Мачев, ще се включи в танцово-певческата надпревара по Нова, научи още "Стандарт". Той ще има и адаш в играта - известния диджей и продуцент Дидо от Deep Zone Project ще бъде звезда от танцуващите двойки. 12 ще пеят, също толкова ще танцуват в "Bailando".

Дидо е безстрашен в танците, тъй като навремето се е занимавал с брейк. Жена му Албена е балетен педагог и го е научила на стъпките па-дьо-дьо и плие. "Не ви трябва да чувате как пея. Занимавам се с музика, но това не умея, така че избрах по-малкото зло - танците", смее се човекът, вкусил от финалната надпревара на "Евровизия 2008".