Лили Иванова опъвала до краен предел нервите на продуцента Нико Тупарев. Седмици наред естрадната Прима разигравала боса на новото танцувално шоу "Байландо" и отказвала да подпише договор за участие в риалитито.

Основната причина за това, била, че двамата не можели да постигнат съгласие за хонорара на легендата. Източници от екипа на предаването издават, че първоначално звездата поискала космическа сума от половин милион лева, за да стане председател на оценяващото жури. Естествено, в отговор получила звучния смях на ръководството на Нова.

След седмица размисъл Лили смъкнала тарифата си на 300 000 лева, но и тази цена не била по джоба на продуцента. В момента Нико и Лили преговаряли за хонорар от 250 бона, но нямало гаранция, че вечната изпълнителка ще кандиса и ще сложи подписа си под договор за четвърт милион, пише в. "Шок".

Лили имала и допълнителни претенции - държала парите да постъпят в банковата й сметка преди старта на шоуто. Това никак не устройвало Тупарев, който се изяждал от съмнения, че звездата ще "духне" с хонорара си и ще се появи само веднъж-дваж в ефира на шоуто му.

"Знам й номерата, всякакви може да ги извърти", оплаквал се Нико пред аверите си. В същото време, конкурентното на "Байландо" шоу - "Великолепната шесторка", също имало апетити към капризната естрададжийка. 

Лично водещата на предаването Ани Салич отправила телефонна покана към Лили да вземе благотворително участие, за да помогне на изоставените деца и сираците.

"Толкова благотворителни дела съм направила досега, че ми стигат за 100 години напред. Помислете, че все пак трябва и да се яде", накарала се Лили Иванова, след което затворила телефона на Ани Салич.